50 sømil til Egersund

I dag står den på ca. 50 sømil fra Midtfjordsholman for at komme til Egersund. Det skulle blive en rolig dag uden for meget vind og med sol. Vi tager afsted kl. 8.45 hvor solen allerede er kommet frem, så det tegner til en god dag.

Da vi kommer ud af fjorden og på det åbne hav, er der lidt gamle bølger fra i går. De er dog ikke slemme, da de er ved at lægge sig. Dagen igennem går rigtig godt, og vi får ingen uheld i dag.

Der er også tid til mandala og telefon
Caroline og Lars nyder udsigten fra stevnen i solskind

Der er lidt diset inde under land, men ellers flot blå himmel, senere på dagen begynder der at komme vind fra øst, men der er vi heldigvis ved at nærme os Egersund.

Kysten
Der er diset inde ved kysten

Vi nærmer os fjorden hvor Egersund ligger og slipper for flere bølger.

Fyret ved indsejling til Egersund

Ved Egersund bliver vi modtaget af denne flotte unge pige.

Flot ung pige ved Egersund

Efter at have tanket diesel lægger vi til kl. 16.45 i marinaen til den nette pris af 200 norske kroner pr. døgn. Og så skal der laves mad.

Egersund
Caroline og Dorthe har fået køkkentjansen.

 

3 meninger om “50 sømil til Egersund”

 1. Hej med jer
  Tak for dejlige billeder og beskrivelser af jeres oplevelser. Hvordan ser det ud med at gå for sejl alene med jeres Bianca Queen 33? Er det noget i gør og giver det noget ordentlig sejlads, eller ender i også, som så mange andre motorsejlere, med at gå for motor og støttesejl det meste af tiden?
  Hvis i går for sejl, hvor meget/lidt vind skal der til at hun gider flytte sig ordentligt?
  KH
  Klaus

  1. Hej igen Klaus

   Undskyld det sene svar. Med hensyn til fart går den jo noget hurtigere end den maxi 77 vi havde før. Vi har kun været på denne ene tur med hende og der var masser af problemer på turen, som du nok har læst. Men vi håber på at vi nok skal få en god båd ud af det en dag. Vi har lige installeret et mini pillefyr, men det kommer der mere om senere.
   mvh
   Lars og Dorthe

  2. Har netop sejlet fra Gilleleje til Hals (80sm)udelukkende for sejl i min Bianca Queen med en gennemsnitlig fart på over 7 knob. Halvvind på 13-19 m/s. Min erfaring er at der skal være fra 6 m/s og opefter før der sker noget for alvor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *