Gået på grund

Kl. 21.00 år vi ud for at sejle til Mandal i Norge, 10 minutter efter sidder vi fast i en stor sandbanke inde i havnen. Der sidder vi fast hele natten mens vandstanden bare falder og falder. Vi kommer helt ned og ligge med 20 graders hældning, og selv køleskabet går op af sin lås og tømmer alt sit indhold ud i kahytten. Kl. 05.45 kommer der endelig en flink fyr og trækker os fri.

Nu håber vi at vores uhelds-kvote er brugt op og det begynder at gå fremad for os.

solopgang over Thyborøn

4 meninger om “Gået på grund”

 1. Hej Dorthe
  Det er da rigtig øv øv. Håber i nu kan komme videre uden de store problemer.
  Må jeg spørge hvad i laver i laver i Norge ??
  Dejligt at følge jer på turen

  1. Hej
   Vi har indtil videre brugt meget tid på at fikse ting på båden som ikke er i orden. Utæt her og der. I dag har vi vasket tøj. Ellers sejler vi rundt og nyder naturen, planlægger hvor vi skal hen næste dag. Ser på byen i de havne vi kommer til.
   Lars og Dorthe

 2. Hej Lars og Dorthe
  Dejlige billeder fra jeres tur. Må jeg spørge lidt til båden? Jeg har selv haft en motorsejler i 10 år, men nu går jeg og leder efter noget der sejler lidt bedre for sejl, samtidig med at man har noget af komforten fra motorsejleren.
  Hvordan klarer Bianca Queen 33 sig for sejlt alene?
  KH
  Klaus

  1. Hej Klaus
   Det er svært at sige hvordan den sejler for sejl, da de sejl der fulgte med slet ikke passede til båden. Derfor syede vi et andet sejl om, men det er heller ikke perfekt. det er jo en lidt tung båd, da det er vores første motorsejler. Bortset fra alt det synes vi den sejler godt, og gynger ikke så meget med sejlet oppe.

   mvh
   Lars og Dorthe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *