Jagten efter en ankerplads

Kl. 10.00 sejler vi fra Høllen havn. Det var en fin havn, men ikke så meget som et toilet eller en skraldespand var at finde nogen steder. Der var heller ingen opslag om betaling af havnepenge, så det blev til en gratis overnatning, strøm og vand.

Vi vil længere ud mod vestkysten, så søger efter en rolig ankerplads. Finder en plads i Kaafjorden, der er dog så dybt at vi slet ikke kan nå bunden med vores anker. Vi får en hurtig frokost, Lars tager en tur i gummibåden, og så må vi ud i 12 sekundmeter og lige op mod vinden igen og lede videre efter et andet sted.

Lars i gummibåden

Lars skulle da lige ud og tage billede af vores båd.

Vores båd Sica

Vi satte gummibåden efter båden, men der gik jo ikke lang tid i de store bølger før end årene var forsvundet fra gummibåden. Dem havde Lars glemt at tage op. Vi havde åbenbart ikke fået lukket lugen i køkkenet for der var pludselig vand over det hele. Det viste sig at der var en pose som sad i klemme i lugen så den var utæt. Der var så meget søgang at køleskabet blev tømt endnu en gang. Nu har vi sat en krog på så det ikke sker igen.

Lidt billeder fra dagens sejltur.

 

 

 

Kl. 16.00 finder vi endelig en rolig fjord med en skøn ankerplads og vand på kun 5 meter.

Vores udsigt til eftermiddag
Dejligt roligt vand på ankerpladsen
Dejlig udsigt som afslutning på dagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.