Retur fra Anholt 17 – 5 – 2014

Står op kl 08.00 hvor vi får en dejlig morgenmad med blødkogt æg og diverse. Vi betaler 150 kr i havnepenge og 10 kr for strøm 3 kw.

Vi tager tidlig frokost som består af en gang lasagne. Efter som sæsonen ikke er begyndt på Anholt endnu, sker der ikke så meget og der er ikke noget som har åbent endnu. Derfor beslutter vi os for at sejle hjem igen. Så kan vi da i det mindste sige at vi har været her. Vi får pakket sammen og klar til afgang kl. 13.00. Det har trods alt været en hyggelig tur her til Anholt, hvor vi fik gået lidt tur og set lidt af øen. Vi kom bare et par uger for tidligt, til at der sker noget.

På turen hjem har vi vestenvind og høj sol. Der er 24 grader i kahytten. Caroline har igen indtaget fordækket hvor hun nyder solen, med dyne, pude og tæppe. Molly er med foran og ser på skumsprøjt.

Kl. 14.56 er vi forbi de kæmpe havmøller. Der er 118 ialt. De er vildt store. Vandet, er stadig utrolig roligt, så Caroline snupper sig en portion koldskål.

Vores gennemsnits fart er 6.4 kn, men jo tættere vi kommer på Jylland jo mere søgang bliver der. Kl. 17.45 kan vi tydeligt se land igen, så der er ikke så langt endnu. Vinden aftager. Vinden aftager, så vi sejler mere stabilt og roligt nu, med en fart på 6 kn.

Kl. 19.00 bliver storsejlet taget ned og vi er næsten i Mariager fjord. Vi ser noget svømme i vanden og det viser sig at det er en hjort der svømmede over fjorden, og lidt efter dukker ryggen af et marsvin op flere gange. Vi overnatter ved en ankerbøje og nyder en flot aften.

 

Det har været dejligt at have autopiloten til at styre for os, så vi har haft bedre tid til at nyde turen.

Vi rammer igen plet med at komme gennem Hadsund broen, ankomst 08.55. Der er kun os som skal ind, mens der er 3 der skal ud.

Kl. 09.40 er vi sikkert tilbage i Vive havn efter en dejlig tur, og Molly kan igen komme i land og få tisset af. Kl. 10.00 er bilen pakket og vi køre hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.